Flikken Maastricht - Seizoen 6
T2 Entertainment (2007)
TV Series  /  Crime
In Verzameling
0*
GezienNee
8713545220094
IMDB   7.4
450 min. Netherlands / Nederlands
DVD  Regio 2   12
Victor Reinier Floris Wolfs
Angela Schijf Eva van Dongen
Ria Eimers Frieda Mechels
Oda Spelbos Marion Dreesen
Sergio Ijssel Romeo Sanders
William Zielinski Bill Stark
Ron de Groen Politiekantoor
Lee M. Ross Brann Collins
Pepijn de Wit Frits Dreesen
Franceska Wagenaar Carien Zwolsman
Antonie Knoppers CIA Commandant
Maurice Nathan Weert Terrorist
Remco Melles Timo Rozenveld
Ricardo Gerritsen CIA agent
Nuwan Heerkens CIA agent
Jack Vecht Mart Grevers
Bas Keijzer Jos Kuipers
Thomas Acda Daan de Vos
Isa Hoes Annemarie Hofstede
Dennis Overeem Sjaak Huijbrechts
Ronald Top Kris de Vlier
Ingeborg uyt den Boogaard Frau Schwartz
Rick Engelkes Ferdi van dam
Maud Dolsma Fleur Wolfs
Harpert Michielsen Rein
Regisseur
Pieter Walther Boer
Martin Schwab
Producent Rolf Koot
Hans De Weers
Schrijver Reint Scholvinck

Former Amsterdam police detective Floris Wolfs has been transferred to the police department of the south-Dutch country town Maastricht. His metropolitan experience nicely complements the local expertise of his new country colleagues, who know the folks. Slowly he fits in, while solving countless crimes together with his female partner Eva van Dongen.
Episodes
    Seen it: Yes   60 min.    3-2-2012  1.  Een Nieuw Begin
Er wordt een half verbrand lijk van een jongeman aangetroffen op de Caroseer, een woonwagenkamp in Maastricht waar net de bekende volkszanger Frans Bauer komt optreden. Eva’s nieuwe partner is ervan overtuigd dat de kampers ermee te maken hebben, zeker als hij hoort dat de dochter van één van de rijkste kampbewoners een vriendje heeft tegen de zin van haar vader. Hij jaagt alle kampbewoners tegen zich in het harnas. Uiteindelijk worden de moordenaars in een heel ander circuit gevonden. En passant krijgt de dochter haar vriendje terug en komt Eva oog in oog met haar oude partner te staan.
Regisseur:  Martin Schwab  Schrijver:  Jan Harm Dekker 
Guest starring:  Frans BauerRick Engelkes
    Seen it: Yes   60 min.    10-2-2012  2.  Slangenkop
Nadat een Chinees meisje in een massagesalon in elkaar geslagen is, brengt een klant haar naar het ziekenhuis. Daar verdwijnt ze, voordat de artsen haar goed en wel hebben kunnen onderzoeken. Kort daarna wordt het afgehakte hoofd van het meisje gevonden. Uit onderzoek blijkt dat een Chinese restauranthoudster het meisje uit het ziekenhuis ontvoerd heeft. Al gauw wordt deze mama Wong verdacht een slangenkop te zijn, een grootschalige mensenhandelaarster.
Regisseur:  Martin Schwab  Schrijver:  Jan Harm Dekker  / Marly van Otterloo 
Guest starring:  Lone van RoosendaalChristopher Parren
    Seen it: Yes   60 min.    17-2-2012  3.  Gif
Een asielzoeker met verblijfsvergunning wordt dood in zijn huis aangetroffen, vergiftigd met ricine. De vraag voor het team is of de dader gezocht moet worden in het asielzoekerscentrum waar het slachtoffer een inburgeringcursus volgde. Dan wijst het onderzoek uit dat de man een nogal promiscue levenswandel had. Is daarmee misschien de jaloerse buurman degene die wraak genomen heeft voor een vermeend slippertje? Het onderzoek slaat een andere richting in als blijkt dat er meerdere mensen met ricine vermoord zijn na een afspraakje via een datingsite
Regisseur:  Martin Schwab  Schrijver:  Jan Harm Dekker  / Robert Jan Overeem 
Guest starring:  Bart Oomen
    Seen it: Yes   60 min.    24-2-2012  4.  Baby Gaga
Een baby van een onverantwoordelijke tienermoeder verdwijnt uit een auto. Het meisje, dat op het laatste moment weigerde om de baby af te staan aan een homostel, mocht van haar begeleider op zichzelf gaan wonen. De vriend van het meisje is al snel verdacht; een man die niet deugt en die zelfs zijn moeder zou verkopen voor een paar centen. Ook het meisje zelf wordt verdacht. Ze is dol op haar baby, maar wil maar niet accepteren dat het kind haar vrijheden inperkt. En ze heeft altijd geld nodig. Of heeft het homostel dat de baby aan zich voorbij zag gaan, er iets mee te maken? Een zwaar onderzoek voor Eva, die zelf zwanger is.
Regisseur:  Martin Schwab  Schrijver:  Jan Harm Dekker  / Marly van Otterloo 
Guest starring:  Eva Laurenssen
    Seen it: Yes   60 min.    2-3-2012  5.  Kindermenu
Een arts van Duitse afkomst meldt zich op het bureau, hij wordt bedreigd door een vroegere studievriend. De vriend heeft meer dan twintig jaar in de gevangenis gezeten voor een kannibalistische moord. Hij is inmiddels behandeld en weer vrij, maar de arts krijgt vreemde dreigbriefjes en heeft de kannibaal ook een paar keer in Maastricht gezien. Eva heeft te doen met de arts en gaat op onderzoek uit. En dat had ze beter niet gedaan.
Regisseur:  Martin Schwab  Schrijver:  Jan Harm Dekker  / Robert Jan Overeem 
Guest starring:  Robert Gonlag
    Seen it: Yes   60 min.    9-3-2012  6.  Vals Spel
MVV, de profvoetbalclub van Maastricht, krijgt een dreigmail om een speler niet op te stellen. Uit onderzoek blijkt dat de man gechanteerd wordt. De rechercheurs duiken in de wereld van het illegale gokken, waar iedereen een graantje hoopt mee te pikken van sportwedstrijden. Maar het spoor leidt niet naar de grote goksyndicaten in het buitenland, het gevaar loert dichterbij huis.
Regisseur:  Martin Schwab  Schrijver:  Jan Harm Dekker  / Robert Jan Overeem 
Guest starring:  Anne Rats, Maarten Wansink
    Seen it: Yes   60 min.    16-3-2012  7.  Lief en Leed
Een bekende kickbokser wordt doodgeslagen aangetroffen. Onderzoek leert al snel dat hij een aanklacht wegens mishandeling tegen zich had lopen. Is er wraak op hem genomen? Bij nader onderzoek blijkt ook dat de man de laatste tijd veel geld te besteden had en directeur was van diverse frauduleuze stichtingen in de zorgverlening, die geen enkele activiteit vertonen. De vraag is nu of er wraak op hem is genomen of dat fraude hem noodlottig is geworden.
Regisseur:  Martin Schwab  Schrijver:  Jan Harm Dekker  / Robert Jan Overeem 
Guest starring:  Nienke Römer, Robin Rienstra
    Seen it: Yes   60 min.    23-3-2012  8.  Lokaas
Marion en Romeo worden gevraagd om een lastige klant uit een bank te verwijderen. Voor ze de man hebben kunnen verwijderen, neemt een vrouw alle aanwezigen in gijzeling. Ze eist de vrijlating van een voor moord veroordeelde gevangene en dreigt Romeo en Marion te doden als er niet op haar eisen wordt ingegaan. Het onderhandelen wordt bemoeilijkt omdat niemand weet wie de vrouw is. Om haar identiteit te achterhalen, begint voor Wolfs en Eva een race tegen de klok.
Regisseur:  Pieter Walther Boer  Schrijver:  Jan Harm Dekker  / Robert Jan Overeem 
Guest starring:  Isa Hoes, Hugo Metsers III,  Bas Keijzer
    Seen it: Yes   60 min.    30-3-2012  9.  Heden en Verleden
Als een meisje aangifte doet van een aanranding in haar eigen huis, wordt Eva heftig met haar eigen verleden geconfronteerd. Het meisje woont namelijk in het huis waar Eva is opgegroeid. En er zijn meer overeenkomsten, die haar dwingen Wolfs in te lichten over haar verleden met haar vader. Marion gaat met Romeo op zoek naar haar zoon die al een tijd niets meer van zich laat horen. Tot haar verbijstering komt ze erachter dat haar zoon het laatst met haar eigen vriend gezien is. En die blijkt ook verdwenen.
Regisseur:  Pieter Walther Boer  Schrijver:  Jan Harm Dekker  / Robert Jan Overeem 
    Seen it: Yes   60 min.    6-4-2012  10.  Patsy
Terwijl de Amerikaanse president aankomt in Nederland, pakt de geheime dienst de antiglobalisten op, die een aanslag voorbereidden. Maar Wolfs en Eva ontdekken dat die aanslag een afleidingsmanoeuvre is. Zij denken dat het IRA erachter zit en dat de terrorist al op het terrein van het hotel zit waar de president verblijft. Maar verbindingsofficier Bill Stark gelooft dat niet. Dan duikt er ook nog een oude bekende van Wolfs en Eva op.
Regisseur:  Pieter Walther Boer  Schrijver:  Henk Apotheker  /  Jan Harm Dekker 
Guest starring:  Bill Zielinski,  Thomas Acda
Editie gegevens
Editie TV-Serie
Serie Flikken Maastricht
Release Datum 4-5-2012
Beeldverhouding 1.78:1
Geluidssporen Dutch Dolby Digital 2.0
Lagen Enkelzijdig, Dubbellaags
Aantal Disks/Banden 3
Persoonlijke Gegevens
Locatie 11,02
Koppelingen IMDB
TheTvDb.com