Flikken Maastricht: Seizoen 9
Eyeworks (1900)
TV Series  /  Crime, Drama
In Verzameling
0*
GezienNee
8713545250015
IMDB   7.4
652 min. Netherlands / Nederlands
DVD    NL - 12
Victor Reinier Floris Wolfs
Angela Schijf Eva van Dongen
Ria Eimers Frieda Mechels
Oda Spelbos Marion Dreesen
Sergio Ijssel Romeo Sanders
Martijn Nieuwerf Jens Bols
Tibor Lukács David Boesmeer
Joël de Tombe Joe Verwaayen
John Paulus Kistdrager Esmee / Politie agent
Bart Reuten Marco Giesbers
Lien Van De Kelder Sophia Arletti
Javier Guzman Tony Verwoerd
Lieke Antonisen Gerda Blok
Sophie Schut Chantal Bosboom
Jamie Grant Esmee van Rooy
Diede Zillinger Molenaar Henkie Lampekap
Hugo Konings Huib Giesbers
Domenico La Ferrara Gianni Macchione
Robert De La Haye René Koelewijn
Allard Geerlings Politieagent
Jim de Koning Politieagent
Ditmar Marlin FO-er
Tom Jansen Geert Cremers
Michiel Nooter Job Steltman
Semmy Schilt Bodyguard
Regisseur
Pieter van Rijn
Martin Schwab
Producent Rolf Koot
Maarten Swart
Schrijver Bert Bouma
Henk Apotheker
Jan Harm Dekker

Former Amsterdam police detective Floris Wolfs has been transferred to the police department of the south-Dutch country town Maastricht. His metropolitan experience nicely complements the local expertise of his new country colleagues, who know the folks. Slowly he fits in, while solving countless crimes together with his female partner Eva van Dongen.
Episodes
    Seen it: Yes   60 min.    5-9-2014  1.  Verdacht
Het bureau is in shock door de aanslag op Wolfs, Eva en officier van justitie Jens Bols. De rijksrecherche neemt het onderzoek naar de aanslag en het lek op het bureau over en gaat voortvarend te werk. Romeo wordt geschorst en Marion komt in het vizier van de rijksrecherche. Is zij het lek dat ze zoeken? Wolfs krijgt een zaak: een jonge vrouw is uit de Maas gevist. Ze is zwaar toegetakeld en gemarteld.
    Seen it: Yes   60 min.    12-9-2014  2.  De trappen
Het bureau zet vol in op de jacht op Tony Verwoerd. Forensische sporen op het lijk van de gemartelde vrouw leiden naar Luik. Maar waar in die stad is Tony te vinden? Vinden ze hem op tijd om een fatale afloop te voorkomen?
    Seen it: Yes   60 min.    19-9-2014  3.  Truckstop
Een chauffeur komt aangifte doen van zijn gestolen vrachtwagen die is teruggevonden met een dood Roemeens hoertje ernaast.
    Seen it: Yes   60 min.    26-9-2014  4.  Paardenkracht
Een bekend gezicht duikt op het politiebureau op. Zanger Jan Smit is in de stad vanwege een optreden op het Muziekfeest op het Vrijthof.
    Seen it: Yes   60 min.    3-10-2014  5.  Wraak
Wolfs en Eva worden bij het bruut opengesneden lichaam van een jonge man geroepen. Al snel blijkt dat hij enige tijd geleden, terwijl hij veel te hard reed, een verkeersongeval heeft veroorzaakt waarbij een moeder en kind omkwamen. Als een getuige de echtgenoot in de buurt van het plaats delict gezien heeft, lijkt het om een moord uit wraak te gaan. Marion probeert stagiaire Joe te begeleiden maar dat gaat niet zo makkelijk.
    Seen it: Yes   60 min.    10-10-2014  6.  Gevoel
Op een parkeerplaats wordt een auto aangetroffen met het lijk van een Pool. De zaak doet Eva en Wolfs meteen denken aan een eerdere nog niet opgeloste moord met de zelfde werkwijze.
    Seen it: Yes   60 min.    17-10-2014  7.  Stockholm
Er gaat een AMBER Alert uit en al snel meldt een getuige een incident bij een bezinepomp. Joe en Marion krijgen te maken met een geestelijk verwarde jonge vrouw.
    Seen it: Yes   60 min.    24-10-2014  8.  Bedrog
De financial controller van een goede doelenorganisatie raakt met haar auto van de weg en sterft op weg naar het ziekenhuis.
    Seen it: Yes   60 min.    31-10-2014  9.  DNA
Als Wolfs en Eva horen dat er een man verdwenen is uit een dorpje in de buurt van Maastricht, koppelen ze dat al snel aan een cold case-onderzoek. Marion en Romeo krijgen te maken met een burenruzie.
    Seen it: Yes   60 min.    7-11-2014  10.  Exit
Een vrouw vermoordt haar man 's nachts in zijn slaap. Ze blijkt teveel antidepressiva in haar bloed te hebben. De vrouw staat onder behandeling om het verlies van haar enige kind te verwerken.
    Seen it: Yes   60 min.    14-11-2014  11.  Strizzacervelli
Eva is woest op Wolfs en Mechels en meldt zich ziek. Maar de zaak komt naar haar toe als David Boesmeer onraad ruikt. Hij is gewaarschuwd en alle maffialeden zijn verdwenen van de radar.
Editie gegevens
Serie Flikken Maastricht
Aantal Disks/Banden 1
Persoonlijke Gegevens
Locatie 11,02
Koppelingen IMDB
TheTvDb.com